Tarieven

Tarieven

Begeleiding van een team?

Deze kosten zijn onder meer afhankelijk van de grootte van het team/de maatschap en het tijdsbestek en worden na overleg (020-8896585) op maat geoffreerd. Een gemiddeld traject bestaat uit individuele voorgesprekken en twee à drie gezamenlijke bijeenkomsten plus borging.

 

Wat kost intervisie?

De kosten van intervisie zijn afhankelijk van de grootte van de groep (4 à 6 personen) en het aantal te plannen afspraken. Circa vijf bijeenkomsten ca. 2.5 uur in een jaar kan al veel inspiratie opleveren. 

 

Wat kost mediation?

De totale kosten van mediation zijn beduidend lager dan bij een juridische procedure, aangezien de oplossing meestal in relatief korte tijd wordt bereikt én partijen de rekening van de mediator doorgaans delen. Daarnaast wordt mediation door bijna alle verzekeraars (VvAA, DAS, Movir) vergoed tot een bepaald maximum, welk bedrag ver boven dat van mijn facturen ligt.

Mijn uurtarief (honorarium) als gecertificeerd, ervaren mediator is euro 245,- per uur (excl. btw), bij twee deelnemers. Bij meerdere deelnemers aan een mediation (team-) is het tarief euro 300,- per uur (excl. btw). Voortgang in het proces is een belangrijke criterium in mijn praktijk, waardoor trajecten kort zijn.

Facturen worden vergezeld van een transparante tijdspecificatie. Met inachtneming van de regels van de Mediators federatie Nederland.

Bij "voorbeeldzaken" ziet u het tijdsbestek van verschillende trajecten om een idee te krijgen.

 

Wat kost individuele conflictcoaching?

Het uurtarief voor individuele conflictcoaching is euro 145,- per uur (excl. btw). Het gemiddeld aantal bijeenkomsten is 3 keer 1,5 uur.  

 

De Algemene Voorwaarden van Vergroesen Mediation worden u vóór aanvang van een opdracht toegestuurd. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 58880135.

MENU