“De beste ideeën vind je samen.”

Individuele Coaching

Soms worstel je al langer met een probleem of vraag en heb je deze zelf en met je omgeving al van alle kanten bekeken, maar kom je niet verder. Dan is het fijn om met een ervaren derde, die gevoel heeft voor jouw context, in individuele coaching te gaan onderzoeken wat er mogelijk is.

In een paar gesprekken en een overzichtelijke investering krijg je nieuwe inzichten, scherp je vaardigheden aan en neem je stappen die jij belangrijk vindt om je doel te bereiken. 

Veelvoorkomende vraagstukken zijn: meer zichtbaar worden, effectiever werken, tactischer communiceren, een betere werk-privé balans vinden of een carrière-switch onderzoeken.

Overzichtelijk traject.

Na het eerste telefonische contact, volgt een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek gaan we onder meer in op je coachingsvraag en -doel en concretiseren we deze. Waar heb je last van? Wat zou je willen of kunnen veranderen? Wat wil je bereiken? Ook overleggen we over mijn aanpak en wederzijdse verwachtingen.

Na dit gesprek ontvang je een schriftelijke offerte voor een coachingstraject op maat; een traject duurt gemiddeld 5 gesprekken.

Ervaring

Sinds 2010 heb ik een full-time eigen kantoor voor teamcoaching, zakelijke mediation, intervisie en individuele (conflict)coaching. Met een achtergrond van 20-jaar werkervaring in het internationale bankwezen en de advocatuur, gecombineerd met een medisch nest, -partner en –familie, heb ik een to the point– aanpak ontwikkeld, die goed aan sluit bij professionals met weinig tijd. 

Veel van mijn cliënten (medische maatschappen, vakgroepen, individuele artsen, MSB’s) zijn werkzaam in de gezondheidszorg. Daarnaast werk ik met partners in maatschappen advocatuur, accountants en fiscalisten – collega’s die op een hiërarchisch gelijk niveau goed willen samenwerken en op elkaar aangewezen zijn.

Professionals die behoefte hebben aan reflectie op hun eigen functioneren, waarderen dat ik verstand heb van hun wereld, maar er geen dagelijks onderdeel van uitmaak.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de beroepsorganisatie voor coaches in Nederland, aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). 

Contact

“We don’t have to do all of it alone. We were never meant to.”

Brené Brown, hoogleraar aan de Universiteit van Houston, onder meer bekend om haar TED talk, “The Power of Vulnerability.”

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb